Mies kaahasi 200 km/h Tuusulanväylällä – poliisi nappasi rysän päältä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Törkeää ylinopeutta Vantaalla ajanut mies on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon Vantaan Tuusulanväylällä perjantai-iltana noin kello 21:30. Helsingin poliisilaitoksen liikenteenvalvontapartio oli suorittamassa nopeusvalvontaa Koivuhaassa, Tuusulanväylälle Tikkurilantieltä kohti Helsinkiä laskeutuvalla rampilla.

Poliisi suoritti liikennevalvontaa kohdalla, jolla oli 100 km/h nopeusrajoitus. Partio havaitsi Tuusulanväylää etelään huomattavaa ylinopeutta kulkevan ajoneuvon, joka ajoi kulkusuunnassaan vasemmalla kaistalla. Partio mittasi auton nopeudeksi 200 km/h.

Partio lähti tavoittamaan autoa ja saikin sen pysäytetyksi bussipysäkille Tammiston kohdalla. Auton kuljettajaksi ilmeni 29-vuotias mies, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollat. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.