Camila Cabelloa ei ole tunnistaa – ihastuttaa vaaleilla hiuksillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Yhtye ilmoitti fanien yllätykseksi 2016 vuoden lopulla, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä. Tämä oli kuitenkin Cabellon osalta oikea peliliike, koska hänen soolouransa lähti todelliseen nousukiitoon välittömästi.

Nyt 22-vuotiaalla laulajatähdellä on jo monta megahittiä takataskussaan. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa. Nuori kaunotar tunnetaan hänen tummasta tyylistään, mutta nyt laulaja nähdään vaaleissa hiuksissa.

Camila Cabello julkaisi hänen Instagram-kanavalleen kuvan, jossa nuori tähti nähdään platinanvaaleissa kiharretuissa hiuksissa. Kuvatekstissään laulaja vihjailee uuden tyylin liittyvän My Oh My -kappaleen musiikkivideon kuvauksiin.