Lais Ribeiron alusasu kuin päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Taannoin Laisin poikaystävä kosi häntä Burning Man -tapahtumassa.

Nyt brassikaunotar on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa catwalkilla poikkeuksellisen näyttävässä alusasussa, joka korostaa entisestään hänen tyrmäävän näyttävää vartaloaan. Kuvansa yhteydessä Lais toteaa haluavansa kauas kotoaan heti, kun karanteeni on ohi. Nykytiedon valossa siihen tulee kuitenkin vielä tovi kestämään. Toisessa kuvassa Ribeiro osoittaa, ettei kaihda kylmää, sillä hän on sukeltanut hurjaan jääkylpyyn.

View this post on Instagram

❄️❄️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.