Paris Hilton jätti rintaliivit pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on onnistunut vuodesta toiseen pitämään oman näyttävän tyylinsä. Tällä kerralla hän poseerasi Juicy-vaatemerkille kuvissa, jotka saavat monien leuat loksahtamaan ihmetyksestä auki. Aivan viime aikoina Hilton on taas kunnostautunut sosiaalisessa mediassa pitkän tauon jälkeen.

View this post on Instagram

Beautiful sunny day at Home. ☀️😎

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Nyt Paris poseeraa kotonaan näyttävässä pitkässä mustassa nahkatakissa, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään. Ei siis ihme, että seurapiirikaunottaren rintavako varastaa kuvassa kaiken huomion. Toisessa kuvassaan hän poseeraa samoissa maisemissa upea ihoa nuoleva glitterasu yllään.

Paris Hilton on jo aiemmin paljastanut esittäneensä tarkoituksella bimbon roolia Simple Life -realitysarjassaan. YouTubessa maaliskuussa julkaistavassa dokumentissa Hilton haluaa kuitenkin esitellä todellisen itsensä bisnesnaisena ja esiintyjänä. Hiltonin mukaan dokumentti on täysin erilainen kuin mitään mitä hän on koskaan aiemmin tehnyt.