Muistatko tämän klassikkomokan? Kirsi Alm-Siiran tuolilta putoamisesta 10 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huomenta Suomen aamu-uutisissa tapahtui kymmenen vuotta sitten kömmähdys, josta levisi video myös maailmanlaajuisesti. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira putosi tuoliltaan kesken suoran uutislähetyksen. Tuoliltaan lipsahtanut Alm-Siira ei kyennyt enää naurultaan jatkamaan jäljellä olleen uutissähkeen lukemista.

– Olin ihan varma, että saan potkut. Tuoliltahan voi kuka tahansa tippua, mutta kun aloin vielä nauramaan, Alm-Siira muistelee nyt fiiliksiään MTV Uutisten julkaisemalla videolla Facebookissa.

Kirsi Alm-Siira on työskennellyt MTV3:n uutisankkurina vuodesta 2005. Hän osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun vuonna 2017. Toiseksi kilpailussa tullut nainen pyörtyi yhdessä jaksossa kesken suoran lähetyksen.

Kirsi Alm-Siira kymmenen vuoden takaisesta kömmähdyksestään: "Luulin, että saan potkut"

Muistatko vielä, kun MTV Uutisten rakastettu uutisankkuri Kirsi Alm-Siira putosi tuolilta kesken suoran lähetyksen? 😂😂 Tapauksesta on kulunut jo kymmenen vuotta. "Olin ihan varma, että saan potkut. Tuoliltahan voi kuka tahansa tippua, mutta kun aloin vielä nauramaan", Alm-Siira muistelee fiiliksiään.

Publiée par MTV Uutiset sur Jeudi 26 mars 2020