Jymy-yllätys! Temptation Islandille saapuu viime kauden yllätyspari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen versio Temptation Island -ohjelmasta alkoi vasta kolme viikkoa sitten, ja saman tien kauden alkajaisiksi yksi pari poistui saarelta. Pinja ja Kalle poistuivat, koska Pinjalle jo pari päivää erossa poikaystävästään oli liikaa ja aiheutti paniikinomaisia tuntemuksia. Vielä viime viikolla paikalla oli kolme pariskuntaa, mutta tällä viikolla tilanne muuttuu.

Temptation Island Suomi 2019, Pinja ja Kalle, Kuva: Nelonen Media

Tarkkasilmäiset katsojat ehtivät jo nähdä pienen vilauksen tutusta henkilöstä, ja nyt Temptation Island Suomi -ohjelman tuotantotiimi on vahvistanut asian sosiaalisessa mediassa. Keskiviikkona nähtävässä jaksossa Pinjan ja Kallen tilalle saarelle saapuu edellisen kauden todellinen yllätyspari.

Leevin kanssa seurustelevana saarelle saapunut Josku päätti reissun aikana jättää poikaystävänsä ja ihastui saarelle sinkkuna tulleeseen Karimiin. Suomeen päästyään he alkoivat seurustella ja muuttivat lopulta avoliittoon. Nyt Josku ja Karim tekevät paluun Thaimaahan ja Temptation Islandille seurustelevana parina.