Kettu varasti puhelimen kuvauksen aikana – yritti haudata sen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ketut on perinteisesti esitetty saduissa varsin viekkaina ja toisinaan varkauksiinkin syyllistyvinä eläiminä. Tuore viraalivideo paljastaa kansantarinoiden eläinhamojen luonteissa voivan olla joskus totuuden siemen.

Kettuihin erikoistuneen SaveAFox Rescue -löytöeläinkodin julkaisemalla videolla nähdään koominen osoitus ketun viekkaudesta. Videolla tarhan omistaja Mikayla Raines asettaa puhelimen maahan kuvatakseen joogasessiotaan. Uteliaalla ketulla on kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia puhelimen varalle.

Raines varoittaa kettua koskemasta puhelimeen, mutta eläin ei tottele vaan nappaa laitteen hampaisiinsa. Syntyy todellinen jännitysnäytelmä ketun juostessa vikkelästi pois naisen luota ja yrittäessä haudata puhelimen maahan. Raines ei kuitenkaan voi olla vihainen luontokappaleelle, joka pahantekonsa päätteeksi kellahtaa söpösti selälleen maahan.