Vieno tarjoaa ilmaiset rentoutukset koronakriisin ajaksi: ”Mielenrauhaa poikkeuksellisena aikana”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila vaikuttaa ihmisiin monin tavoin, sillä mieltä painavat monenlaiset asiat niin kotona kuin työelämässäkin. Suomalainen startup-yritys Vieno tarjoaa verkossa rentoutuksia moniin eri tarkoituksiin, ja nyt yritys on avannut Vieno Work -rentoutuksensa kaikkien suomalaisten käyttöön veloituksetta.

– Olemme tehneet rentoutumisen yksinkertaiseksi ja helpoksi. Haluamme tarjota tänä poikkeuksellisena aikana mielenrauhaa ja hyviä tunteita ja avaamme Vieno Workin kaikkien käyttöön. Palvelu on veloituksetta käytössä 30. toukokuuta saakka. Palvelun käyttämiseksi ei tarvitse antaa maksutietoja, Vieno kertoo.

Veloituksetta tarjottavia rentoutuksia voi kuunnella matkapuhelimella missä tahansa. Nukahtamista helpottavien rentoutusten lisäksi Vienossa on tarjolla esimerkiksi rauhoittumiseen, liikuntaan ja virkistäytymiseen tarkoitettuja äänitteitä sekä lapsille satujen muotoon puettuja Sirkkaset-unirentoutuksia. Voit kuunnella Vienon rentoutuksia kampanjan ajan maksutta osoitteessa https://www.vieno.fi/joukkosuoja/.