Vince Neil aloitti kuntokuurin – haluaa näyttää paremmalta kiertueella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüen laulaja Vince Neil on saanut runsaasti arvostelua pöhöttyneesstä ulkonäöstään. Hän oli yhtyeen kulta-aikoina komeasti päivettynyt surffaripoika, mutta nykyään rankat rokkivuodet ja ikä on tehnyt tehtävänsä.

Mötley Crüe sai runsaasti uudenlaista nostetta The Dirt -elokuvan ilmestymisen jälkeen. Yhtye päätti ottaa suosiosta hyödyn irti ja kertoi tekevänsä paluun lavoille bändin lopettamispäätöksistä huolimatta. Vince Neil on omalta osaltaan luvannut näyttää paremmalta kuin vuosiin.

Neilin tyttöystävä Rain Hannahin mukaan Vince Neil kuntoilee nykyisin hullun lailla. Vince Neil on 59-vuotias. Mötley Crüe lopetti vuonna 2015, mutta palaa tänä vuonna lavoille yhdessä Def leppardin, Poisonin ja Joan Jett & the Blackheartsin kanssa. Kiertue alkaa kesällä.