Suomalaiset innostuivat digikirjoista – myyty nyt ennätysmäärä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yritykset ovat siirtäneet palveluitaan pikavauhdilla nettiin. On järjestetty kotiinkuljetuspalveluita uudenlaisia tapoja edesauttaa myyntiä. Monet ihmiset ovat kokeilleet digitaalisia palveluita tänä keväänä ensimmäistä kertaa.

Elisa Kirja kertoo, että tämä on näkynyt heidän myynnissään positiivisesti. Moni lukemisen ystävä on tänä keväänä tutustunut ensi kertaa sähköiseen kirjaan, mikä näkyy Elisa Kirjan digikirjojen ja lukulaitteiden kysynnän kiihtyvänä kasvuna. Elisa Kirjan uusien asiakkaiden määrä kasvoi viimeisen 31 päivän aikana 125 prosenttia. Osa ihmisistä suosii panettuja kirjoja edelleen, mutta digiversiot ovat saaneet jalansijaa enemmän.

Elisa Kirjan suosituimmat digikirjat juuri nyt:

1. Seppo Jokinen: Pisara veressä2. Lucinda Riley: Kuun sisar3. Enni Mustonen: Pukija4. Paula Noronen: Tarja Kulho – Räkkärimarketin kassa5. Jari Tervo: LOIRI.