Mikä rantakunto! Helena Christensen poseerasi uimapuvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen Helena Christensen oli 1990-luvulla yksi tunnetuimmista ja halutuimmista huippumalleista. New Yorkin osavaltioon koronakriisiä paennut 51-vuotias tähti on viime viikkoina innostunut jakamaan itsestään paljastavia kuvia.

Christensen ilahdutti fanejaan Instagramissa jakamalla sarjan maaseudulta otettuja kuvia. Vaikka kesään on vielä aikaa, oli huippumalli intoutunut poseeraamaan keväisissä maalaismaisemissa uimapuku päällään.

Helena Christensen nousi tähteyteen vuonna 1986 edustettuaan Tanskaa Miss Universum -kisoissa. Hän on ollut tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytösten catwalkeilta ja Chris Isaakin Wicked Game -hitin musiikkivideolta.

 

View this post on Instagram

Inside out @staerkandchristensen

A post shared by Helena (@helenachristensen) on