Malli esitteli kotitreeninsä – tämä sopii myös raskaana oleville

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aikana moni on joutunut keksimään luovia tapoja kotonaan ja ulkona treenaamiseen, koska kuntosalit ovat olleet suljettuina. Moni kunto-ohjaaja on jakanut vinkkejään sosiaalisessa mediassa seuraajilleen ja nyt malli Vogue Williams esitteli videolla miten hän treenaa kotonaan.

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esitteli miten hän treenaa kotonaan ilman kuntosalin tarjoamia puitteita. 34-vuotiaan Williamsin treeniin ei tarvita lisäpainoja vaan treeni tehdään omalla kehonpainolla. Treeni sisältää helppoja liikkeitä kuten askelkyykkyjä ja punnerruksia, joita pystyy hyvin soveltamaan omaan kuntotasoonsa sopiviksi.

Vogue Williamsilla on hänen miehensä Spencer Matthewsin kanssa puolitoistavuotias poika, Theodore. Pariskunta ilmoitti hetki sitten odottavansa perheeseensä nyt toista lasta. Williams on kertonut myöhemmin odottavansa tyttövauvaa.