Kissa yritti mahtua maljakkoon – seuraus yllätti omistajankin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useamman hauskan viraalivideon pohjalta on voitu todeta se, että kissat rakastavat hyvin ahtaita paikkoja. Mitä pienempään koloon ne saavat itsensä mahdutettua sen turvallisempi ja lämpöisempi niillä on olla. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa yritti mahtua pieneen maljakkoon.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa on päättänyt mennä makoilemaan houkuttelevaan lasimaljakkoon. Kissan omistaja on nähnyt lemmikkinsä aikeet, jolloin hän on alkanut kuvaamaan hassua kissaansa videolle. Maljakko näyttää olevan kissalle aivan liian pieni, minkä vuoksi naista varmasti kiinnostaakin nähdä, että miten kissa tulee tilanteen oikein ratkaisemaan.

Kissa yrittää moneen otteeseen ahtautua pieneen maljakkoon pää edellä. Lopulta kun se onnistuu kallistamaan päänsä maljako sisällä aivan toiseen reunaan, se ponnistaakin takajaloillaan ja omistajan yllätykseksi sujahtaa maljakon sisälle. Asento näytti kuitenkin heti niin tukalalta, että naisella oli varmasti kiire saada kissa maljakosta ulos.