Sekava nainen kaahasi 156 km/h Janakkalassa – oli aiemmin aiheuttanut liikenneonnettomuuden

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumekuskien määrä ja osuus rattijuopumuksista on kasvanut usean vuoden ajan. Pelkästään Hämeen alueella jää päivittäin kiinni useita huumerattijuoppoja, jotka ajavat autoa huumausaineiden tai niihiin rinnastettavien lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Etenkin nuorten osuus huolestuttaa viranomaisia.

Poliisipartiota ajoi vastaan auto 156 kilometrin tuntinopeudella Janakkalassa valtatie 3:lla maanantaina puolen päivän aikaan. Poliisi pysäytti auton ja kuljettajana ollut parikymppinen nainen vaikutti sekavalta. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

– Kyseisen auton epäillään myös olleen osallisena liikenneonnettomuudessa Riihimäellä hetkeä aikaisemmin. Liikenneonnettomuudessa oli loukkaantunut jalankulkija, jonka vammoista ei poliisilla tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa, Hämeen poliisista kerrotaan.