Lidlin lenkkarigate paisuu – 15 euron kengistä pyydetään jo 800 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka saksalainen kauppaketju Lidl toi tänään Suomessa myyntiin yhtiön logon väriset lenkkarit. Aprillipilasta todellisuudeksi muuttuneista Esmara Livergy -kengistä tuli nopeasti hittituote niin Lidl-fanien kuin sneaker-harrastajienkin parissa.

Kuva: Tori.fi

15 euron Lidl-lenkkarit menivät kuin kuumille kiville, ja esimerkiksi Lidlin verkkokaupasta ne myytiin heti loppuun. Samalla trokarit ryhtyivät myymään kenkiä verkossa moninkertaisilla hinnoilla esimerkiksi Tori.fi-verkkopalvelussa. Aamupäivästä tilanne on paisunut jo sellaiseksi, että verkossa kengistä pyydetään jo peräti 800 euroa. Keskihinta verkossa on tällä hetkellä noin 100 euroa.

Hittituote sai alkunsa Lidlin vuoden 2019 aprillipilasta. Kuvitteelliset keltaiset, siniset ja punaiset kengät saivat sosiaalisessa niin paljon huomiota ja kysyntää, että päivittäistavaraketju päätti tehdä niistä lopulta todellisuutta. Lenkkareita tuotiin Saksassa syksyllä myyntiin 400 kappaleen erä joka vietiin nopeasti käsistä. Sama vaikuttaa toistuneen nyt Suomessa.

Ensihypistelyssä: Lidl-sneakerit

Ensihypistelyssä: rennosti retrot ja taatusti uniikit Lidl-sneakerit. ✨👟Rajoitettu erä somen sekoittaneita lenkkareita saapuu hyllyillemme huomenna torstaina. Verkkokaupastamme ne ovat tilattavissa jo keskiyöstä alkaen: sportyfeel.fi/lidl-lenkkarit.html

Publiée par Lidl Suomi sur Mercredi 22 avril 2020