Duudson-hurjapään härski poseeraus – vain sukka sukuelimessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Extreme Duudsoneina alunperin tutuksi tulleista pohjalaisista hurjapäistä tuttu HP Parviainen nähdään nykyisin usein televisiossa, ja lisäksi hän on aktiivinen julkaisija myös sosiaalisessa mediassa. Nyt vauhdikas luokanopettaja on esitellyt hieman poikkeuksellista kesämuotiaan sometrendin varjolla.

HP Parviainen on nimittäin osallistunut Instagramissa parhaillaan ympäri maailmaa leviävään tyynyhaasteeseen hieman poikkeuksellisella tavalla. Duudson-tähti on nimittäin kiinnittänyt tyynyn itseensä, mutta jostain syystä se ei ulottunutkaan peittämään hänen intiimejä ruumiinosiaan. Mies ei kuitenkaan jäänyt neuvottomaksi, vaan kietoi paljaana roikkuneen sukuelimensä sukkaan.

https://www.instagram.com/p/B_FMs5MptXo/