Pamela Andersonin alastonkuva sai fanit sekaisin – poseerasi hevosen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi Pamela Anderson muistetaan parhaiten Baywatch-tähtenä. Viime aikoina nainen on ollut rakkauselämänsä vuoksi otsikoissa mentyään salaa naimisiin elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa. Avioliitto kesti kuitenkin vain 12 päivää, kunnes se päättyi avioeroon.

Nyt Pamela Anderson on ihastuttanut hänen fanejaan omalla Instagram-kanavallaan julkaisemalla todella näyttävän kuvan. Kuvassa 52-vuotias tähti poseeraa alasti hevosen kanssa hiekkarannalla. Tähden lanteilla nähdään jokin ketju, mutta kuvasta ei käy täysin ilmi onko se osa tangamallisia alushousuja vai esimerkiksi jokin vartaloa koristava koru.

Naisen seuraajat ovat ihastelleet kuvaa, joka sai nopeasti yli 25.000 tykkäystä. Seksikäs kuva on saanut myös hurjan määrän kommentteja. ”Olisinpa minä tuo hevonen”, eräs kommentoija kirjoittaa ja haaveilee vaihtavansa paikkoja kuvan ratsun kanssa.