Hurja näky: Valtavat korppikotkat tuijottivat villakoiria ikkunan läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi on ihmisten lisäksi vaikuttanut myös moniin eläimiin. Ihmisten jättämiä ruoantähteitä normaaliolosuhteissa syövät kaupunkieläimet ovat koronatoimenpiteiden ansiosta joutuneet etsimään ruokaa muualta.

TikTok-käyttäjä Gabriela Leonardon kuvaamalla videolla todistetaan yllättävää tilannetta Chilessä. Korppikotkat ovat ilmestyneet naisen parvekkeelle tuijottelemaan hänen villakoiriaan nälkäisen näköisinä.

Videolla koirat haukkuvat hädissään valtaville petolinnuille, jotka seuraavat niiden jokaista liikettä. Villakoirien ja Leonardon onneksi välissä oli kuitenkin ikkunalasi, eivätkä koirat näin ollen päätyneet kondorien saaliiksi.

@ga.leonardi@##chile @##condor ##cuarentena♬ sonido original – ga.leonardi
@ga.leonardivolvieron las visitas en cuarentena…##chile ##condor ##parati ##cuarentena ##yasomosamigos♬ sonido original – ga.leonardi