Marika Fingerroosin povi varastaa huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin myös koronakaranteenin aikana.

Nyt Marika Fingerroos nähdään poseeraamassa asussa, jossa hän voisi hyvinkin olla maamme seksikkäin neuvottelija. Kuvassa kohukaunotar nähdään nimittäin asussa, jossa povi varastaa paatuneimmankin neuvottelijan huomion. Todellisuudessa kyse ei kuitenkaan ollut neuvottelusta, sillä Marika kertoi halunneensa laittautua pitkästä aikaa kotona tapahtunutta deitti-iltaa varten, koska muuten häneltä olisi lähtenyt viimeinenkin järjen hiven.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.