Opiskelijat syöttivät huonetoverille jalkaihoa – piilottivat sitä juuston sekaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Erilaiset käytännön pilat eivät ole harvinaisia opiskelijoiden keskuudessa. Nyt kolme yhdysvaltalaista opiskelijaa on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa ällöttävän tempauksensa vuoksi.

Northwest Iowa Community Collegessa opiskelevat 19- ja 20-vuotiaat naisopiskelijat olivat irrottaneet kuivaa ihoa jalkojensa pohjista. He lisäsivät ne huonetoverinsa juustoraasteen sekaan hänen huomaamattaan. Opiskelijat olivat myöhemmin seuranneet vierestä, kuinka pilan uhri söi jalkaihoa autuaan tietämättömänä asiasta.

Pila tapahtui vain viisi päivää ennen kuin Northwest Iowa Community College suljettiin koronakriisin vuoksi. Opiskelijat ovat sittemmin joutuneet tempauksensa vuoksi ongelmiin, sillä heitä syytetään Vice-lehden mukaan nyt pahoinpitelystä. Tiedossa ei ole, kuinka uhri sai tietää syömänsä juuston olleen todellisuudessa jalan pohjasta irrotettua kuollutta ihoa.