Jessica Alba täytti 39 vuotta: ”Elämä tuntuu hauraalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jessica Alba täytti 28. huhtikuuta 39 vuotta. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan itsestään kuvan, jossa hän juo syntymäpäivänsä kunniaksi lasin viiniä ja kiittää ihmisiä onnentoivotuksista. Samalla hän pohti elämäänsä ja kaikkea mitä se on tuonut tullessaan.

Nainen on tehnyt menestyksekkään uran elokuvien parissa, minkä lisäksi hänellä on myös Honest-niminen luonnonmukaista kosmetiikkaa ja puhdistusaineita valmistava yritys. Jessica Alba kokee kuitenkin olevansa onnekkain saatuaan niin paljon rakkautta elämäänsä miehensä Cash Warrenin ja heidän kolmen lapsensa, Honorin, Havenin ja Hayesin, ansiosta.

Aika on tuntunut tähden mielestä samaan aikaan sekä matelevan kuin hidastetulla filmillä sekä kiitävän hänen ohitseen. Alba on vuosien myötä huomannut miten hauras elämä on. Ystävyyden merkitys on myös kasvanut nyt kun tähti ei ole päässyt hänelle läheisiä ihmisiä kasvotusten näkemään. Nyt hän kuitenkin nostaa maljan virtuaalisesti ja odottaa jo hetkeä, jossa hän pääsee viimein saman pöydän ääreen ystäviensä kanssa.

View this post on Instagram

Cheers to another trip around the sun ☀️🥂🎂…. Time, now more than ever, feels… fleeting and in slow-motion at the same time, does that make sense 🧐…? And LIFE just feels hella fragile. The small in-between moments are the memories that stick. My @cash_warren and my babies Honor, Haven and Hayes- opened my heart to so much love and so many blessings, to be honest, I never knew the depth of this type of unconditional love was even possible. Grateful for my family who raised me for always having my back, the homies (chosen family) for being my ride-or-dies and my @honest family for stopping at nothing to fulfill our dream to build a conscious business. I love you all so much and felt the love 💕💗💕 yesterday 💗🙏🏽💓 4/28. I miss your faces in person and can’t wait until we can have game night, family movie night, spontaneous dance parties, break bread and make more forever memories. Big virtual smooch 😚🤗❤️.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on