Jessica Alba täytti 39 vuotta: ”Elämä tuntuu hauraalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jessica Alba täytti 28. huhtikuuta 39 vuotta. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan itsestään kuvan, jossa hän juo syntymäpäivänsä kunniaksi lasin viiniä ja kiittää ihmisiä onnentoivotuksista. Samalla hän pohti elämäänsä ja kaikkea mitä se on tuonut tullessaan.

Nainen on tehnyt menestyksekkään uran elokuvien parissa, minkä lisäksi hänellä on myös Honest-niminen luonnonmukaista kosmetiikkaa ja puhdistusaineita valmistava yritys. Jessica Alba kokee kuitenkin olevansa onnekkain saatuaan niin paljon rakkautta elämäänsä miehensä Cash Warrenin ja heidän kolmen lapsensa, Honorin, Havenin ja Hayesin, ansiosta.

Aika on tuntunut tähden mielestä samaan aikaan sekä matelevan kuin hidastetulla filmillä sekä kiitävän hänen ohitseen. Alba on vuosien myötä huomannut miten hauras elämä on. Ystävyyden merkitys on myös kasvanut nyt kun tähti ei ole päässyt hänelle läheisiä ihmisiä kasvotusten näkemään. Nyt hän kuitenkin nostaa maljan virtuaalisesti ja odottaa jo hetkeä, jossa hän pääsee viimein saman pöydän ääreen ystäviensä kanssa.

https://www.instagram.com/p/B_l-cDnFHQz/