Martina Aitolehti ihmettelee sinkkuna – miten toisen naisen kodissa voi viihtyä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen keltaisessa lehdistössä on uutisoitu viime viikkoina hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden suhteen päättymisestä kihlattunsa Stefan Thermanin kanssa. Syynä on kolmiodraama. Martina Aitolehti päätti mennä elämässään eteenpäin saatuaan tietää julkkiskaunotar ja katiskavyyhtiin yhdistetyn Sofia Berlófin viihtyneen viime aikoina hänen avomiehensä seurassa.

Berlóf on aiemmin seurustellut Niko Ranta-ahon kanssa. Ranta-aho on ollut vangittuna viime vuoden heinäkuusta asti huumausainerikoksista epäiltynä. Martina Aitolehti on ollut erosta surullinen avoimesti. Nyt hän on kirjoittanut Instagramin tarinoihin ihmetellen: ”Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja empatia?”.

Martinalla ja Stefanilla on yksi yhteinen lapsi ja pariskunta oli kymmenen vuotta yhdessä. Lisäksi Martinalla on toinen lapsi radiotoimittaja Esko Eerikäisen kanssa. Sofian ja Stefanin salasuhde tuli yllätyksenä Niko Ranta-aholle, Iltalehti aiemmin uutisoi.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

View this post on Instagram

Henkilökohtaisesti en lue mitään juoru / keskustelupalstoja, kuitenkin nämä juorut kantautuvat korviini ystävien ja tuttujen kautta. Kaikki ymmärtää että 10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla kokonaan ohi, varsinkaan kun perheeseen kuuluu lapsia, koiria ja kun elämme poikkeuksellisia aikoja. 10 vuotta on järjettömän pitkä aika ja kyllä sitä kasvaa todella yhteen toisen ihmisen kanssa. Ero tuntuu siltä kun raajat revittäisiin irti ( vaikka tästä konkreettisesti ei ole kokemusta 😅). Tämä prosessi ottaa kauan aikaa molemmilta tottua ja toipua. Emme ole palannut yhteen vaikka Hangossa yhdessä olemme olleet. Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä. Ollaan oltu täällä kohta kuusi viikkoa ja vielä about saman verran edessä 😅 Lapsilla on parempi olla täällä nyt tämä poikkeustila. Rakkautta ja rauhaa! Mä itken edelleen ( viimeksi tänään ) ja koitan saada rikkinäisen sydämeni parantumaan ❤️

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

View this post on Instagram

Sitoutua niin syvästi että muuttuu pohjattomaksi Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä. "Tommy Taberman" Viimeiset vuodet on ollu mulle henkisesti hyvin opettavaisia ja olenkin kasvanut ihmisenä kilometrejä. Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättää se. Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni. Matka on vielä pitkä, mutta sentään se on aloitettu. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään. Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi. Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan. "Jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää."

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on