Martina Aitolehti ihmettelee sinkkuna – miten toisen naisen kodissa voi viihtyä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen keltaisessa lehdistössä on uutisoitu viime viikkoina hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden suhteen päättymisestä kihlattunsa Stefan Thermanin kanssa. Syynä on kolmiodraama. Martina Aitolehti päätti mennä elämässään eteenpäin saatuaan tietää julkkiskaunotar ja katiskavyyhtiin yhdistetyn Sofia Berlófin viihtyneen viime aikoina hänen avomiehensä seurassa.

Berlóf on aiemmin seurustellut Niko Ranta-ahon kanssa. Ranta-aho on ollut vangittuna viime vuoden heinäkuusta asti huumausainerikoksista epäiltynä. Martina Aitolehti on ollut erosta surullinen avoimesti. Nyt hän on kirjoittanut Instagramin tarinoihin ihmetellen: ”Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja empatia?”.

Martinalla ja Stefanilla on yksi yhteinen lapsi ja pariskunta oli kymmenen vuotta yhdessä. Lisäksi Martinalla on toinen lapsi radiotoimittaja Esko Eerikäisen kanssa. Sofian ja Stefanin salasuhde tuli yllätyksenä Niko Ranta-aholle, Iltalehti aiemmin uutisoi.

https://www.instagram.com/p/B5W7Rmzhhm6/

https://www.instagram.com/p/B_QCsKIH3_4/

https://www.instagram.com/p/B-6LQhXHkmX/