Jordyn Woods bikineissä – peppu kiinnitti fanien huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods ihmetytti seuraajiaan hetki sitten upeilla lomakuvillaan. Nainen vietti aikaansa Abu Dhabissa Saadiyat-saarilla eikä noudattanut sosiaalisen eristäytymisen sääntöjä silloin kun ne annettiin.

Nyt Jordyn Woods on kuitenkin kotonaan ja luksuksen täyteiset lomamatkat ovat enää vain muistoja. Monien muiden tähtien tavoin nainen onkin nyt muistellut mennyttä lomaansa bikinikuvalla, joka on otettu upeissa maisemissa. Kuvassa nainen esittelee vartaloaan uima-asussa, joka korostaa tähden pyöreää takapuolta.

Jordyn Woods nousi laajempaan tietoisuuteen pelehdittyään Khloe Kardashianin silloisen poikaystävän ja hänen lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa. Tällä hetkellä Woods viettää aikaansa kotonaan karanteenissa ja vannoo, että ainoat pelit joita hän tällä hetkellä pelaa liittyvät videopeleihin eivätkä parisuhteisiin.

View this post on Instagram

imissyouandiloveyou 🐠🦀🦜

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

View this post on Instagram

the only games I’ll be playin 😛

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on