Eminem taltutti tunkeilijan kotonaan – tuntematon mies löytyi olohuoneesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pakkomielteisestä fanista Stan-kappaleessaan räpännyt Eminem on nyt joutunut stalkkerin kanssa tekemisiin tosielämässä. Tähti kohtasi taannoin kotiinsa keskellä yötä tunkeutuneen miehen.

26-vuotias Matthew David Hughes rikkoi Eminemin Detroitissa sijaitsevan kodin keittiön ikkunan torstaina aamuyöstä. Tunkeilija kiipesi sisään ja laukaisi kodin hälytysjärjestelmän. Hälytyksen kuullut Eminem löysi Hughesin olohuoneestaan.

Vartijoiden kiirehtiessä paikalle oli Eminem jo ehtinyt hänen edustajiensa mukaan taltuttaa miehen. Omaisuuden varastamisen sijaan Hughes oli mitä ilmeisimmin halunnut vain tavata räppärin. Eminemin kotiin tunkeutunutta miestä syytetään murtautumisesta ja ilkivallasta, uutisoi Page Six.