Demi Rose pulahti alastomana kylpyyn – sometti tietenkin kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti yllättikin faninsa hetki sitten julkaisemalla itsestään poikkeuksellisesti kuvan, jossa hän peitti sekä rintansa että pakaransa. Rose palasi kuitenkin nopeasti takaisin seksikkäiden kuvien pariin.

Taannoin 25 vuotta täyttänyt kaunotar julkaisi hänen lähes 14 miljoonalle seuraajalleen upean poseerauksen, jossa näyttävä kurvitar on suunnannut alastomana kylpyyn. Bikinit tällä kertaa riisunut povipommi on pulahtanut vieläpä ruusun terälehtien joukkoon ja poseeraa sieltä käsin kameralle.

View this post on Instagram

See you in your dreams 💕 @lolo_creativ

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Seksikkään kuvan naisesta on napannut kuvaaja Johnny Cinematic, joka on tunnettu rohkeasta tyylistään kuvata vähäpukeisia kaunottaria. Demi Rose taitaakin olla yksi tunnetuimmista kaunokaisista, jotka mies on onnistunut saamaan kameran linssinsä taakse.