Disney työstää uutta Bambia – toteutetaan samaan tapaan kuin uusi Leijonakuningas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney on viime vuosina erikoistunut tuottamaan ison rahan uusintaversioita klassisista animaatioelokuvistaan. Nyt vuorossa on yhtiön rakastetuimpiin nimikkeisiin lukeutuva Bambi.

Bambi kertoo äitinsä metsästäjille menettäneestä kauriista, joka oppii eläinystäviensä kanssa löytämään paikkansa metsästä. Elokuvan uusi versio tullaan toteuttamaan fotorealistisella tietokonegrafiikalla samaan tapaan kuin Disneyn tuoreet Viidakkokirja ja Leijonakuningas -uusintaversiot.

Uutta Bambia mukana kirjoittamassa on Hollywood Reporter -lehden mukaan Marvelin Captain Marvel -elokuvan käsikirjoittaja Geneva Robertson-Dworet. Disney työstää parhaillaan myös muun muassa Pinokki-elokuvan uutta versiota ja 101 Dalmatialaista -pahiksen omaa Cruella-elokuvaa.