Honey Boo Boon äiti laihduttaa jälleen – esitteli vartaloaan uimapuvussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon teki muutama vuosi sitten hurjan muodonmuutoksen laihdutettuaan puolet painostaan ja käytyään läpi suuren joukon kauneusleikkauksia. Sitten hän rakastui Geno Doak -nimiseen mieheen ja työ meni hukkaan.

June Shannon on myynyt omaisuutensa ja majailee tätä nykyä motelleissa ja hotelleissa. Hän on myös lihonut sekä käyttänyt huumausaineita. Nainen on myös pidätetty huumausaineiden hallussapidosta ja hän on menettänyt lastensa huoltajuuden.

Nyt June Shannon on kuitenkin aikonut ottaa itseään niskasta kiinni ja kääntää uuden sivun elämässään. Nainen on aloittanut kuntokuurin ja panostanut ulkonäköönsä. Hän esittelee vartaloaan Instagramissa pelkässä uimapuvussa.

View this post on Instagram

☀️ #Bootimous

A post shared by June Shannon (@mamajune) on