Kuuden lapsen äiti Angelina Jolie lohduttaa: ”Täydellisiä vanhempia ei ole olemassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Angelina Jolie on avoimesti kertonut koronakriisin aiheuttamien poikkeusolojen vaikuttaneen myös hänen perhe-elämäänsä. Nainen kertoi aiemmin kotikoulun asettaneen haasteita. Nyt hän on oppinut, että on mahdotonta olla täydellinen vanhempi.

– Nyt pandemian keskellä ajattelen kaikkia lasten kanssa kotona olevia äitejä ja isiä. Kaikki toivovat tekevänsä kaiken oikein, vastaavan jälkikasvunsa tarpeisiin ja pysymään rauhallisena ja positiivisena. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että tämä on mahdotonta, Angelina Jolie kertoo Time-julkaisussa.

Näyttelijän mukaan lapset eivät odota vanhemmiltaan täydellisyyttä. Sen sijaan he odottavat, että äidit ja isät olisivat rehellisiä. Lapsille yleensä riittää, että heidän vanhempansa tekisivät parhaansa ja rakastavat lapsiaan ehdoitta. Koronakriisitilanne kasvattaa kaikkia yhdessä. Angelina Jolien ja Brad Pittin lapset ovat 11–18-vuotiaita.