Nicolas Cage esittää Joe Exoticia – televisiodraama Tiger Kingistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin seitsenosaisessa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjassa seurataan etunenässä parhaillaan vankeustuomiota istuvaa villieläintarhuria, Joe Exoticia. Nyt miehen elämästä on tekeillä käsikirjoitettu draamasarja.

Televisiosarjan pääosaan on valittu näyttelijä Nicolas Cage. Kyseessä on näyttelijän ihkaensimmäinen pääosa televisiosarjassa. Sarja tulee perustumaan Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild -artikkelisarjaan, jonka on kirjoittanut Leif Reigstad.

CBS Studiosin tuottama sarja tulee olemaan kahdeksanosainen. Netflixin Tiger King -sarjasta on tullut ilmiö ympäri maailmaa ja se on noussut todella suosituksi. Joe Exotic on yksi villieläinten kasvattajista, ja hän kärsii parhaillaan 22 vuoden vankilatuomiota murhan suunnittelusta, Us Weekly uutisoi.