Poptähti Jessie J vaihtoi bikineihin – rohkeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Jessie J erosi loppuvuodesta näyttelijäpoikaystävä Channing Tatumista, mutta parin on huhuttu sittemmin palanneen yhteen. Nyt artisti on tosin otsikoissa toisenlaisissa merkeissä.

Jessie J jakoi Instagramissa keväisen kuvan, jossa hän poseeraa kameralle punaisissa ja oransseissa bikineissä. Vain paria päivää aikaisemmin tähti kohahdutti sosiaalisessa mediassa otoksilla joissa hänet nähdään rinnat paljaana.

Poptähden ja Channing Tatumin uutisoitiin yllättäen eronneen joulukuussa 2019. Pariskunta on kuitenkin vaikuttanut sittemmin olevan on-off -suhteessa, ja he ovat viettäneet kevään aikana runsaasti aikaa yhdessä.

 

View this post on Instagram

Come den

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on