Aggressiivinen kana terrorisoi pankkiautomaatin käyttäjiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Louisianassa sijaitsevan pankin asiakkailla on elämässään yksi yllättävä huoli lisää. Heitä on varoiteltu aggressiivisesti käyttäytyvästä kanasta.

Walkerin poliisilaitoksen mukaan kana on hyökkäillyt pankin asiakkaiden kimppuun käteisautomaatilla ja autokaistalla. Vihaisen kanan kuvaillaan muun muassa jahdanneen ihmisiä ja yrittäneen päästä sisään ajoneuvoihin.

Poliisi kuvailee kanaa punertavaksi, noin 3 kiloa painavaksi ja 45 senttiä korkeaksi. CNN-uutissivuston mukaan virkavalta on jo yrittänyt napata kanaa mukaansa, mutta huonosti käyttäytyvä siivekäs pakeni rikospaikalle huomatessaan heidät.

 

BOLO: The Walker Police Department is asking for the public’s assistance in connection with an incident occurring Friday…

Publiée par Walker Police Department sur Samedi 2 mai 2020