Sylvester Stallonen ysärihitti Demolition Man saa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi toimintatähti Sylvester Stallonen 1990-luvun tunnetuimmista elokuvista on Demolition Man. Elokuvassa Stallone esittää syväjäädytettyä poliisia, joka herää syväjäästä metsästämään Wesley Snipesin esittämää rikollista melkoisesti muuttuneessa tulevaisuuden maailmassa.

Nyt Stallone on paljastanut faneilleen yllättäviä uutisia. Tähti kertoi Instagram-videossaan työstävänsä parhaillaan Demolition Manin jatko-osaa Warner Bros. -tuotantoyhtiön kanssa.

Stallone ei vielä paljastanut tarkempia yksityiskohtia suunnitellusta jatko-osasta. Tiedossa ei esimerkiksi ole, tullaanko Snipesiä ja ensimmäisen osan naispääroolia esittänyttä Sandra Bullockia näkemään jatko-osassa. Marco Brambillan ohjaama Demolition Man sai ensi-iltansa vuonna 1993 ja nousi ilmestymisaikoinaan katsojalistojen kärkeen Yhdysvalloissa.

 

View this post on Instagram

Answering the audience

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on