Ensimmäistä vauvaa odottava Gigi Hadid: ”Tahdon paljon lapsia!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäistä lasta odottava huippumalli Gigi Hadid on viettänyt eristysaikaa perheensä maatilalla Pennsylvaniassa. Laulaja Zayn Malikin kanssa esikoistaan odottava 25-vuotias on sanonut, että haluaa useamman lapsen.

Splash

Suuren perheen perustaminen on ollut aina naisen haaveena. Gigi Hadidilla on hänen lähipiirinsä mukaan hoitajaluonne ja tulee olemaan varmasti hyvä äiti. Suhde 27-vuotiaan Zayn Malikin kanssa on ollut aaltoileva hyvine ja huonoine hetkineen, mutta nyt he ovat valmistautuneet vauvan tuloon, People uutisoi.

Laulaja Zayn Maliki ja malli Gigi Hadid ovat seurustelleet on-off -suhteessa vuodesta 2015 saakka. Heidän kerrottiin vuonna 2018 lopullisesti, mutta nyt kaksikko on viettänyt aikaansa tiiviisti koko alkuvuoden.