Ensimmäistä vauvaa odottava Gigi Hadid: ”Tahdon paljon lapsia!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäistä lasta odottava huippumalli Gigi Hadid on viettänyt eristysaikaa perheensä maatilalla Pennsylvaniassa. Laulaja Zayn Malikin kanssa esikoistaan odottava 25-vuotias on sanonut, että haluaa useamman lapsen.

Suuren perheen perustaminen on ollut aina naisen haaveena. Gigi Hadidilla on hänen lähipiirinsä mukaan hoitajaluonne ja tulee olemaan varmasti hyvä äiti. Suhde 27-vuotiaan Zayn Malikin kanssa on ollut aaltoileva hyvine ja huonoine hetkineen, mutta nyt he ovat valmistautuneet vauvan tuloon, People uutisoi.

Laulaja Zayn Maliki ja malli Gigi Hadid ovat seurustelleet on-off -suhteessa vuodesta 2015 saakka. Heidän kerrottiin vuonna 2018 lopullisesti, mutta nyt kaksikko on viettänyt aikaansa tiiviisti koko alkuvuoden.