Simon Cowell ja James Corden tappelevat One Directionista – molemmat haluavat comebackin ohjelmaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction on suunnitellut yhteenpaluuta viiden vuoden tauon jälkeen. Poikabändi perustettiin kymmenen vuotta sitten, joten kyseessä olisi juhlakeikka. Nyt bändin perustanut musiikkimoguli Simon Cowell ja televisiotähti James Corden taistelevat yhtyeen paluukeikan esittämisestä televisio-ohjelmassaan.

Simon Cowell haluaa One Directionin esiintymään Britain’s Got Talent -ohjelmaan. James Corden haluaa yhtyeen omaan keskusteluohjelmaansa The Late Late Show’hun. One Direction -yhtye syntyi vuonna 2010, kun Simon Cowell yhdisti brittien X-Factor -kilpailussa soolona kisailleet pojat keskenään, joten mies on bändille kuin isähahmo.

Laulaja Harry Styles on puolestaan hyvä ystävä James Cordenin ja etenkin hänen tuottajansa Ben Winstonin kanssa. Poikien mielestä keskusteluohjelma oli täydellinen paikka yhteenpaluukeikalle. Neuvottelut ovat käynnissä parhaillaan Mirror-lehden mukaan.