Huumekuski jäi kiinni Vantaalla – jatkoi luvatonta ajoa heti poliisiautosta päästyään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisipartio oli ottanut kiinni ilman ajokorttia ajaneen miehen Vantaan Myyrmäessä varhain tiistaiaamuna. Auto oli liikkunut Kuohukujan K-Marketin viereisellä parkkipaikalla pysäköintiruutuun. Poliisi otti 20-vuotiaan kuljettajan poliisiauton takatilaan asdian selvittämistä varten.

Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä perhosveitsi sekä minigrip-pussi, jossa oli amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Kuljettaja myönsi aineen olevan amfetamiinia. Autoon tehtiin paikanetsintä ja autosta löytyi käsilaukusta vaaka, jossa oli valkoista jauhetta. Kuljettaja kertoi senkin aineen olevan amfetamiinia.

Kuljettajalle kerrottiin, että hänet viedään Vantaan poliisivankilaan, mikäli hän lähtee uudelleen ajoon. Mies vapautettiin. Poliisipartio jäi kirjaamaan rikosilmoitusta samalle alueelle. Hetken kuluttua he näkivät tutun ajoneuvon liikkuvan kohti Louhelantietä. Poliisi pysäytti auton bussipysäkille.

Kuljettajana toimi sama mies kuin aiemminkin. Mies otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja hänet vietiin Vantaan poliisivankilaan. Hän on epäiltynä kahdesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausainerikoksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.