Tähän ei moni pystyisi – mies rikkoi ilmapalloeläinten maailmanennätyksen Talent-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talent-ohjelman eri maiden versioissa on totuttu näkemään erikoisiakin taitoja ja kykyjä. Yksi tällaisiin erikoistunut taituri on irlantilainen Ryan Tracey, jonka eirkoiskyky on ilmapalloeläinten taittelu.

Taannoin Tracey villitsi Iso-Britannian Talentin lavalla yrittäessään rikkoa maailmanennätyksen. Miehen tavoitteena oli tehdä alle 44,25 sekunnissa viisi ilmapalloeläintä silmät sidottuna. Apua 7-vuotiaalta Matthew-pojaltaan saanut Tracey onnistui tehtävässä.

Ryan Tracey rikkoi ilmapalloeläinten maailmanennätyksen jo vuonna 2017 Iso-Britannian Talentissa. Hänen silloisen ennätyksensä rikkoi kuitenkin viime vuonna Australialainen taituri sarjan sikäläisessä versiossa.