Pussycat Doll estottomassa topissa – Nicole Scherzingerin karanteenityyli vetoaa miehiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger päivittää usein näyttäviä kuvia ja videoita omalle Instagram-kanavalleen. Hetki sitten nainen liittyi myös nuorten suosimaan TikTok-sovellukseen, jonne kaunotar onkin julkaissut jo useampia tanssivideoita.

Nicole Scherzinger julkaisi nyt hänen Instagram-tilillään kuvan, jossa nähdään millainen asu yllään nainen viettää aikaansa eristäytyessään muista ihmisistä. Scherzinger näyttäisi kotonaankin laittavan parastaan pukeutuessaan henkeäsalpaavan upeaan laventelin väriseen asukokonaisuuteen. Toisessa kuvassa Nicole nähdään povekkaana niukassa topissa.

View this post on Instagram

Quarantine look for the day 💜 #workingfromhome

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmo Nicole Scherzinger poseeraa kuvassaan kaksiosaisessa asukokonaisuudessa, johon kuuluu vatsan paljastava lyhyt toppi ja leveälahkeiset housut. ”Tämän päivän karanteenityyli”, 41-vuotias tähti kirjoittaa kuvatekstissään ja kertoo työskentelevänsä tämä asu yllään kotonaan.