Tulevan kesän kuumin asuste on silkkihuivi – tämä trendi vaatii asennetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä auringon paahtaessa kuumasti pää kannattaa suojata jollakin asusteella. Päähinemuoti vaihtelee kesäisin ja viime vuonna suurten aurinkohattujen rinnalle nousi muun muassa kalastajahatut. Nyt silkkihuivit näyttävät tekevän paluun etenkin nuorten keskuuteen.

Tänä kesänä pää tullaan suojaamaan silkkihuivilla, joka taitellaan puoliksi ja sidotaan rennosti hiusten päälle. Silkkihuivi saa olla kuviollinen ja etenkin kukalliset kuviot tuovat tyyliin tiettyä maalaisromantiikkaa. Silkkihuivi on nähty jo muun muassa Dua Lipalla, Emily Alyn Lindillä ja TikTok-supertähdellä Charli D’Ameliolla.

Useilla tähdillä nähdään kesäisin myös lippalakkeja, jotka tuntuvat vuodesta toiseen pitävän suosionsa. Päähän kolmion malliin taiteltua silkkihuivia ei olla kuitenkaan aikoihin nähty etenkään nuorten muodin aallonharjalla olevien nuorten keskuudessa.

View this post on Instagram

full vacation mode out here

A post shared by @ emilyalind on