Huawei MateBook X Pro tänään ennakkomyyntiin

Digi · Stara.fi

Huawein uusi MateBook X Pro saapuu tänään ennakkomyyntiin Suomessa. Kyseessä on yhtiön tähän asti tehokkain kannettava laite ja kannettavien tietokoneiden lippulaivamalli.

Huawei MateBook X Prossa nousee esille sarjalle ominainen ultraohut ja kevyt muotoilu. Uutuudessa paksuutta on vain 14,6 millimetriä ja painoa 1,3 kiloa, minkä ansiosta se liikkuu vaivattomasti mukana etätöistä toimistolle ja muihin tapaamisiin. Saumaton hiekkapuhallettu metallinen ulkokuori lisää laatuvaikutelmaa ja tyyliä. Väreinä ovat vihreä ja harmaa.

MateBook X Pron 13,9-tuumainen kosketusnäyttö tukee 3K-resoluutiota ja tarjoaa 91 prosentin runko-näyttö-suhteen. Erikoisuutena MateBook X Pro:n näytössä on 3:2 kuvasuhde, mikä mahdollistaa erityisesti työskennellessä miellyttävämmän käyttökokemuksen verrattuna yleisesti käytössä oleviin laajakuvanäyttöihin.

Kosketusnäyttö tukee multi touch -teknologiaa, jolla näytön vieritys, tarkennus ja tiedostojen valinnat sujuvat tabletin tapaan intuitiivisesti. Kannettava tietokone on saatavilla 10. sukupolven Intel Core i7 tai i5 -prosessorilla, erillisellä NVIDIA GeForce MX250 -näytönohjaimella, 16 Gt:n RAM-muistilla ja jopa 1 Teran SSD-tallennustilalla.

– Olemme iloisia siitä, että voimme toimittaa tuotteitamme uuteen Huawei MateBook X Pro -tietokoneeseen, joka tulee saataville Pohjoismaiden markkinoilla, sanoo Intel Ruotsin teknologia-asiantuntija Thomas Meltzer.