Järjestö etsii vapaaehtoisia kävelemään Lego-palikoiden päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen joskus Lego-palikoiden päälle vahingossa astunut tietää, kuinka kivulias kokemus voi olla kyseessä. Nyt eräs brittiläinen järjestö etsii ihmisiä kävelemään palikoiden päällä vapaaehtoisesti.

Cadwell Children -järjestön tavoitteena on tarjota käytännöllistä ja henkistä tukea vammaisille lapsille sekä heidän perheilleen. Nyt järjestö on yhdessä UK Firewalks -ryhmän kanssa järjestämässä tempausta, jossa vapaaehtoiset kävelevät Legopalikoiden päällä. Tempauksella kerätään rahalahjoituksia apua tarvitseville.

Järjestön mukaan tavoitteena on haastaa ihmiset käyttämään tahdonvoimaa vaikeiden fyysisten esteiden yli pääsemiseksi. 31. toukokuuta järjestettävään haasteeseen osallistutaan kotoa käsin. Suoritukset esitetään suorana lähetyksenä Caudwell Childrenin verkkosivuilla.