Pidätetyn hallusta löydettiin ampuma-aseita – väitti niiden kuuluvan John Wickille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Keanu Reevesin valkokankaalla näyttelemältä palkkamurhaaja John Wickiltä ei tunnetusti puutu tuliaseita. Nyt eräs Floridassa pidätetty mies on yrittänyt väittää häneltä takavarikoitujen aseiden todellisuudessa elokuvista tunnetulle kuvitteelliselle hahmolle.

Poliisi pidätti Port St. Luciessa asuvan Getro Gelinin sen jälkeen, kun hän oli uhkaillut naista aseella. Viranomaiset löysivät miehen autosta Glock 21 -pistoolin, puoliautomaattikiväärin ja luodinkestävän liivin. Gelin yritti väittää poliiseille ettei auto kuulunut enää hänelle vaan serkulleen John Wickille.

Pidätetty myönsi myöhemmin John Wick -viittauksen olleen valhe. Hän kuitenkin kertoi auton kuuluvan todellakin hänen serkulleen, jonka oikeaa nimeä hän ei suostunut paljastamaan. Geliniä syytetään aseellisesta pahoinpitelystä, uutisoi The Smoking Gun.