Vanessa Hudgensin kesäasu vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan julkisuuteen Disneyn High School Musical -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Taannoin kaunotar nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

Tällä kertaa 31-vuotias Vanessa Hudgens poseeraa bikinien yläosissa ja beigeissä housuissa kotinsa ulkopuolella. Hän kertoo kuviensa yhteydessä halunneensa pukeutua kuin olisi ollut lähdössä jonnekin, vaikka ei toki karanteenin vuoksi ollutkaan.

Vanessa Hudgens joutui taannoin kohun keskelle annettuaan epäasiallisia kommentteja koronavirukseen liittyen. Naisen mukaan oli liioittelua jatkaa sosiaalista eristäytymistä kesään saakka. Näyttelijä myös pohti kommenteissaan sitä, että olisiko se niin kamalaa, että osa sairastuneista menehtyy, koska se on tähden mukaan joka tapauksessa edessä.

View this post on Instagram

Happy weeeeekenddddd

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on