Kim Kardashian poseerasi sukkahousuissa – kurvit näyttävät lähes epätodellisilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on vannoutunut muotoilevien alusvaatteiden käyttäjä. Nyt nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa mustissa sukkahousuissaan omassa vaatehuoneessaan.

Kurvikas 39-vuotias tähti on alkanut itse suunnittelemaan sekä muotoilevia että mukavia ja joustavia alusasuja SKIMS-yrityksensä alla. Sen vuoksi tähti nähdäänkin nykyään usein hänen itsensä ottamissa kuvissa, joissa tähti esittelee oman mallistonsa alushousuja ja rintaliivejä.

Tällä kerralla tähti nähdään sukkahousuissa ja mustissa yksinkertaisissa rintaliiveissä. Kim Kardashian oli laittanut jalkaansa myös mustat korkokengät, jotka lisäsivät naisen jaloille monta senttimetriä pituutta. Tähti juhlisti juuri Instagramissa 170 miljoonan seuraajan rajan ylittymistä.