Megan Fox ja Brian Austin Green: Avioero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lähes kymmenen vuotta naimisissa olleet näyttelijät Megan Fox ja Brian Austin Green ovat päättäneet erota. Pariskunta haki avioeroa ensimmäisen kerran jo vuonna 2015, mutta peruivat sen. Nyt eron on kerrottu olevan lopullinen.

Brian Austin Green on kertonut kasvaneensa erilleen Megan Foxin kanssa. Hän kuitenkin rakastaa naista edelleen parhaan ystävän tavoin ja haluaa kasvattaa lapset yhdessä. Heillä on kolme lasta, seitsemänvuotias Noah, kuusivuotias Bodhi ja kolmevuotias Journey.

Brian Austin Green vahvisti erouutisen omassa podcastissaan. Hän on puheväleissä Megan Foxin kanssa, eikä halua pahaa verta pariskunnan välille. Megan Fox on keskittynyt viime vuosina enemmän perheenäidin rooliinsa kuin näyttelemiseen.

View this post on Instagram

Thank you for being a great wife :))

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on