Näyttelijä Jude Law saa kuudennen lapsen – 32-vuotias Phillipa-vaimo raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Jude Law on tunnettu monista elokuvarooleistaan, joista moni muistaa etenkin romanttisen The Holiday -komedian ja Sherlock Holmes -elokuvan roolisuoritukset. Tällä hetkellä mies odottaa uuden vaimonsa kanssa perheenlisäystä.

Jude Law meni naimisiin Philippa Coanin kanssa viime vuonna. Nyt pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. 47-vuotias Law on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan olevansa korviaan myöten rakastunut tuoreeseen 32-vuotiaaseen vaimoonsa, jolle yhteinen lapsi on ensimmäinen.

Jude Law on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Sadie Frostin kanssa. Miehellä on Frostin kanssa kolme yhteistä lasta, Iris, Rafferty ja Rudy. Hänellä on myös Sophia-niminen 10-vuotias tytär Samantha Burken kanssa ja viisivuotias Ada-niminen tytär Catherine Hardingin kanssa.