Kate Mossin pikkusisko yläosattomissa – upea kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, joka on tullut etenkin Calvin Kleinin kasvona suurelle yleisölle aikoinaan tunnetuksi.

View this post on Instagram

@pixielevinson

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie Moss julkaisee sosiaalisessa mediassa ajoittain näyttäviä kuvia, mutta nyt 22-vuotias kaunotar poseeraa sosiaalisessa mediassa yläosattomissa. Kuvan kruunaa sensuelli eroottissävytteinen ilme, jota myös kaunottaren someseuraajat ovat ihasteelleet avoimesti. Taannoin Lottie ehti jo avata oman kesäkautensa poseeraamalla sinisävyisessä uimapuvussa kotipihallaan.