Aku Hirviniemi löysi kaksoisolentonsa – olikin hevonen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista suomalaisista sketsisarjoista tunnettu näyttelijä Aku Hirviniemi on viihdyttänyt koronakaranteenin aikana ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Hirviniemi nähtiin kuukausi sitten huvittavalla videolla, jossa hänen puolisonsa Sonja Kailassaari leikkasi miehelle hauskan hiustyylin kulhon avulla. Nyt Hirviniemi löysi uuden hiustyylinsä myötä kaksoisolentonsa internetin avulla.

Aku Hirviniemi on julkaissut humoristista videosisältöä niin Instagramiin kuin TikTok-sovellukseenkin. Tuoreimpien kuvien myötä nähdään, että miehen huvittava hiustyyli on näyttelijällä edelleenkin. Hirviniemi julkaisi nyt kolme kuvaa, joissa hän esitteli löytämiään kaksoisolentoja, joilla näyttäisi olevan samanlaiset hiukset kuin hänellä.

Aku Hirviniemi löysi samaa näköä hevosesta ja marsusta, joilla näyttää olevan paksut ja tasaisesti leikatut etuhiukset. ”Internet on ihmeellinen”, mies itse kommentoi löytämiään kuvia hevosesta ja marsusta. Karanteenitukka-aihetunniste antaisi kuitenkin ymmärtää, että tähti tulee muuttamaan tyyliään heti kun tilanne koronaviruksen suhteen rauhoittuu.

View this post on Instagram

Internet on ihmeellinen. #karanteenitukka

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on