Suosikkisarjan näyttelijä paljasti muodonmuutoksen salaisuuden: ”Viisi hiustensiirtoleikkausta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Cheyenne Jackson on tullut tunnetuksi erityisesti sarjoista kuten Glee ja American Horror Story. Nyt 44-vuotias tähti on paljastanut turvautuvansa hiustensiirtoleikkauksiin.

Jackson avautuu käyneensä yhteensä viidessä hiustensiirrossa viimeisten 14 vuoden ajan. Tähti kertoo häpeilleensä 22-vuotiaana alkanutta hiustenlähtöä ja leikkauksia niin paljon, ettei hän ole kertonut niistä juuri kellekään kaikkia näinä vuosina. Jackson kuvailee toimenpidettä kivuliaaksi ja kalliiksi mutta kertoo tunteneensa olonsa niiden ansiosta paremmaksi.

– Tämä valtava arpi päässäni ei ole henkeni pelastaneesta aivoleikkauksesta enkä hädin tuskin selvinnyt hain hyökkäyksestä. Paljon pahempaa, ainakin Hollywoodin mittakaavassa… Minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus, Jackson paljastaa.

Näyttelijän mukaan hän teki paljastuksen inspiroidakseen muitakin olemaan häpeilemättä itseään ja valintojaan. Hän kertoo tajunneensa koronapandemian myötä, ettei sellainen vain kannata.

 

View this post on Instagram

I’ve been DREADING this day for 17 years. The day when my horrible secret would be revealed. No, this gnarly scar across my head isn’t from life-saving brain surgery, nor did I narrowly survive a shark attack. It’s worse. (At least in Hollywood…) I had hair transplant surgery. 5 of them, to be exact over 14 years. My inner monologue is “Really Cheyenne? With everything that’s going on in the world, you’re CONFESSING that you had hair surgery? Get over yourself.” I get it, but I’m admitting this really, to RELEASE how much shame & anxiety I’ve had about people finding out for years. I started losing my hair around 22. My older brother was balding too, but was way braver & cooler & just shaved his off. It was really emotional for me to watch it fall out & I felt less attractive & truly less like myself as the days went on, so I saved up and got my first surgery at 28. I hid it from everyone. It was painful & expensive but I started to feel better about myself. Over the years as my hair kept thinning, I kept secretly getting more procedures & would just pray that no one would find out. Why? Why did I care so much? What does that say about me? Being a vain actor in an industry that rewards beauty, I vowed to keep this my secret forever. I feel SO stupid saying that but it’s my truth. As if someone finding out would somehow negate my talent, or make me less viable or valuable in the world. At the beginning of every job, I’d secretly gather the hair & makeup people, dramatically close the door of the trailer, & make a big deal about REVEALING my devastating truth. Every. Single. Time. they basically said “ummm…yeah…so?” NO ONE CARED BUT ME! I’m sharing because maybe this will inspire someone out there to share a secret they’ve been hiding, or show a scar that they’ve been afraid of anyone seeing. Let it go. What I’ve learned during this pandemic is that shit like this just doesn’t matter. I’m trying to teach my kids to accept themselves & to be proud of who they are, & to put value on things that are IMPORTANT & REAL so as their father, the example should start with me. This is that. I’ll go first. #ShowYourScars

A post shared by ᴄʜᴇʏᴇɴɴᴇ ᴊᴀᴄᴋsᴏɴ (@mrcheyennejackson) on