Huippumalli Naomi Campbell täytti 50 vuotta – koti täyttyi onnittelukukista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta lähtöisin oleva supermalli Naomi Campbell täytti 22. toukokuuta 50 vuotta. Upean mallin uran tehnyt Campbell juhli merkkipäiväänsä yksin kotonaan New Yorkissa, jossa hän on ollut eristyksissä koronaviruksen aikana.

Naomi Campbell julkaisi itsestään upean kuvan, jossa hän poseeraa upeiden kukkakimppujen ympäröimänä sohvallaan. Kuvan yhteydessä Campbell haluaa kiittää kaikkia saamistaan onnentoivotuksista ja rakkaudesta. Erityisen kiitoksen nainen haluaa antaa läheisille ihmisille, jotka ovat olleet hänen tukenaan kaikki nämä vuodet.

Naomi Campbell myöntää, että hän ei uskonut pääsevänsä näkemään 50-vuotissyntymäpäiväänsä. Hänen elämänsä on ollut värikäs ja monien ylä- ja alamäkien täyttämä, mutta hän on kuitenkin onnistunut sanojensa mukaan kasvamaan jokaisen esteen ylitettyään. Lopuksi hän kiittää vielä äitiään saamastaan elämästä ja elämänviisauksista.

View this post on Instagram

I would like to firstly say THANK YOU for all the birthday love, well wishes and blessings! I’m so thankful to have amazing people in my life and grateful for all 50 of my years on this beautiful planet, I honestly did not think I would get here, for those of you who endured me through thick and thin, the ups and downs, for my recovery family, who keep me on the straight and narrow, who stand discretely by side I am eternally grateful. My journey so far has been extremely colorful, always reminding myself I am a work in progress, growing and learning every day. Without you all I would not be here, there would be no Naomi and those of you, (you know who you are) your honesty, consistency and embrace means the world to me. I Love you all and know how much you all mean to me… And Mum thank you for me giving life and life lessons♥️♥️♥️🙏🏾

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on