Laura Cremaschi pulahti uima-altaaseen – satumainen näky filtterillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten varsinaisen läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien suosikkikaunottarista.

Tällä kertaa Laura poseeraa seksikkäissä bikineissä uima-altaassa seisten ja tiedustelee seuraajiltaan italiaksi minne ihmiset ovat menossa seuraavaksi vain kenties palaamassa takaisin mereen. Samalla kaunotar kiittää filtteristä, jonka ansiosta hänellä nähdään satumaisen upeat siivet selässään.

Laura tarjoilee seuraajilleen silmänruokaa myös sosiaalisen median puolella, sillä hän julkaisee ajoittain erittäin näyttäviä kuvia itsestään ja ystävistään. Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.